WC verstopping in Maarssen

Heeft u last van een wc verstopping in Maarssen? Laat deze verhelpen door onze loodgieter. Zelf een wc verstopping oplossen is doorgaans niet eenvoudig. Doet u niets, dan loopt u het risico dat het water op een gegeven moment niet meer wegstroomt naar de centrale riolering. Een overstroming van de toiletpot ligt hierbij op de loer. Ook veroorzaakt een verstopping vaak een nare geur in de badkamer. Het openen van een raam is doorgaans niet voldoende om deze vervelende geur te doen laten verdwijnen.

Verstopping verhelpen

Zelf een verstopping in de wc verhelpen kan op verschillende manieren. Let op, vaak werkt dit alleen wanneer er sprake is van een beginnende verstopping. Bij een serieuze verstopping zijn de huis-tuin-en-keuken hulpmiddelen niet krachtig genoeg om de verstopping op te lossen. U kunt kiezen voor het gebruik van een klassieke ontstopper, waarmee u zorgt voor een afwisselende over- en onderdruk. Het trekt het afval in de afvoer los van de wanden hiervan. Spoel de afvoer vervolgens goed door om het probleem te verhelpen. Ook een trekveer kan de uitkomst voor u zijn. Een trekveer helpt u het restafval in beweging te krijgen. Het gebruik van een chemisch ontstoppingsmiddel wordt afgeraden. U loopt het risico de leidingen hiermee beschadigen.

Schakel de loodgieter in Maarssen in

Wanneer het niet lukt om een wc verstopping in Maarssen op te lossen, kunt u rekenen op de hulp van onze loodgieters. De loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om verstoppingen te verhelpen. Met professionele hulpmiddelen kunnen we de afvoer voor u doorspuiten. Het opgehoopte restafval in de afvoerleiding wordt op deze manier letterlijk naar de centrale riolering gespoten. Ook kan een kleine camera gebruikt worden, om te inspecteren of er nog meer verstoppingen in de afvoerleiding zitten. Een nieuwe verstopping kan zo voorkomen worden.

Bel nu voor het oplossen van een WC verstopping

WC verstopping

Gericht op kwaliteit

24/7 bereikbaar voor nood

Loodgieterswerkzaamheden

Ervaren vakmannen

Call Now Button