Afvoer verstopping in Maarssen

Het is om verschillende redenen verstandig om een afvoer verstopping in Maarssen in een zo vroeg mogelijk stadium te laten verhelpen. Een verstopping van de afvoer zorgt vaak voor een nare stank in de badkamer of het toilet. Daar komt bij dat de verstopping steeds erger zal worden. Uiteindelijk is de verstopping dermate ernstig, dat er helemaal geen water meer afgevoerd kan worden. Het resulteert in een situatie waarbij sommige sanitaire voorzieningen in huis niet meer te gebruiken zijn. Onze loodgieters helpen u graag bij het oplossen van een verstopte afvoerleiding.

Verhelpen van een afvoer verstopping in Maarsen

Bij een afvoer verstopping in Maarssen kunt u in eerste instantie proberen deze zelf op te lossen. Dit doet u met een klassieke ontstopper of met bijvoorbeeld een trekveer. De trekveer trekt het restafval in een afvoerleiding letterlijk los. Zorg dat u de afvoer altijd een aantal keer goed doorspoelt na het ontstoppen. Onze loodgieters gebruiken professionele hulpmiddelen om een verstopping op te lossen. Zo kunnen we de afvoerleiding onder een hoge druk doorspuiten. Schakel onze spoedloodgieter in wanneer u op zeer korte termijn geholpen wilt worden bij het oplossen van een verstopping in de afvoerleiding. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, dus maak direct een afspraak.

Wat kunnen de redenen zijn?

Een verstopping is vaak het gevolg van restafval wat zich in de afvoer heeft opgehoopt. Denk hierbij aan een prop toiletpapier, haren die via het doucheputje naar de afvoer stromen, zeepresten uit het bad of de wastafel, enzovoorts. Dergelijk restafval hecht zich makkelijk aan de wanden van een afvoerleiding, doordat het erg vet is. De ophoping zal steeds groter worden, waardoor het water in de afvoer moeizamer wegstroomt. Uiteindelijk kan het afvalwater niet worden afgevoerd naar de centrale riolering.

Bel nu voor het oplossen van een afvoer verstopping

afvoer verstopping

Gericht op kwaliteit

24/7 bereikbaar voor nood

Loodgieterswerkzaamheden

Ervaren vakmannen

Call Now Button