Oplossen van een badkamerverstopping in Maarssen

Een verstopping in de badkamer is erg vervelend. Een douche, wc of gootsteen die het water niet meer goed afvoert kan zorgen voor vervelende luchtjes en het ophopen van nog meer vies water in de leidingen. Soms is het mogelijk om dit zelf op te lossen met behulp van bijvoorbeeld een ontstopper, spiraalveer of chemische middelen. Lukt dit niet, dan kunt u onze loodgieters inschakelen voor het oplossen van uw badkamerverstopping in Maarssen. Wij hebben namelijk de expertise en gereedschappen in huis om uw badkamer vrij te maken van alle soorten verstoppingen.

Badkamerverstopping in Maarssen voorkomen?

Heeft u regelmatig te maken met een badkamerverstopping in Maarssen? Dan spoelt er waarschijnlijk te veel rommel door uw afvoer. Uw afvoer is op een aantal simpele manieren afvalvrij te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld een zeefje plaatsen in het afvoerputje. Dit zeefje vangt een groot deel van het afval op, waardoor dit niet meer in de leidingen komt. Hierdoor wordt de kans op een badkamerverstopping in Maarssen al een stuk kleiner. Daarnaast kunt u onze loodgieter inschakelen om uw afvoer minimaal één keer per jaar door te laten spuiten. Hierbij verdwijnt alle afval en aanslag uit de binnenkant van uw leidingen, waardoor een verstopping tijdig voorkomen kan worden.

Waarom niet zelf ontstoppen?

Het verhelpen van een badkamerverstopping in Maarssen lijkt in eerste instantie misschien niet lastig, maar het kan een stuk hardnekkiger zijn dan gedacht. Het is dan ook niet verstandig om dit zelf te doen. Ten eerste kunt u de verstopping namelijk alleen maar verder in de afvoer duwen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u de ontstopper op de verkeerde wijze gebruikt. Ten tweede is het mogelijk dat er schade ontstaan aan uw afvoer. Dit gebeurt doorgaans bij het gebruik van scherpe voorwerpen. Wanneer de afvoer beschadigd raakt, is de kans op een lekkage een stuk groter. Laat uw badkamerverstopping in Maarssen dan ook verhelpen door onze loodgieter.

Loodgieter om te ontstoppen

Overal in huis waar gebruik wordt gemaakt van waterleidingen en het afvoeren van afvalwater via deze leidingen is er een mogelijkheid dat er verstoppingen ontstaan. Er zijn veel manieren om leidingen goed te onderhouden en dit grotendeels te voorkomen. Zo is het altijd belangrijk dat het rooster van de douche goed schoon gehouden wordt. Daarnaast moeten er absoluut geen dingen door de gootsteen of wc gespoeld worden die hier niet thuis horen. Houdt u zich aan deze regels dan zult u niet vaak voor deze problemen komen te staan.

Doet er zich toch nog een badkamerverstopping voor? Dan kunt u contact opnemen met onze loodgieters die dit snel en vakkundig voor u kunnen verhelpen. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar en zorgen ervoor dat uw badkamer binnen no time weer ontstopt is.

Bel nu voor het oplossen van verstoppingen

badkamerverstopping Maarssen

Gericht op kwaliteit

24/7 bereikbaar voor nood

Loodgieterswerkzaamheden

Ervaren vakmannen

Call Now Button