Verstoppingen in Maarssen laten verhelpen door loodgieter

Een verstopping is een van de meest vervelende situaties in woningen. Er komt namelijk vaak een smerige stank bij vrij en daarnaast wordt het lastig om bijvoorbeeld uw toilet of keukenkraan te gebruiken. Men kan een aantal dingen doen om verstoppingen tegen te gaan. Zo is het belangrijk om zo min mogelijk afval door de afvoer te laten gaan zoals etensresten, overtollig gebruik van WC-papier, enzovoort. Anderzijds is het sterk aan te raden om uw afvoer eens per (half) jaar door te laten spuiten door een erkende loodgieter. Om verstoppingen in Maarssen en omgeving te verhelpen staan onze loodgieters altijd voor u klaar.

Verstoppingen verhelpen in Maarssen

Het verhelpen van verstoppingen is bij ons vaak snel gedaan, zeker met de apparatuur waarover onze loodgieters beschikken. Wij spuiten uw afvoer door, zodat een verstopping snel verdwenen is. Het is natuurlijk nog beter om verstoppingen te voorkomen door beginnende verstoppingen in uw afvoer direct aan te pakken. Ook hierbij is het vaak voldoende om uw afvoer door te spuiten. Dat doen we graag voor u.

Onze loodgieters kunnen u helpen bij het aanpakken van verstoppingen in de afvoer binnenshuis zoals leidingen, maar ook buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan de afvoer onder uw goten, waar vaak ook veel bladeren, kleine takjes, enzovoort in terecht kunnen komen. Ook hierbij adviseren we u graag over het verkleinen van de kans op een verstopping. Bijvoorbeeld door het plaatsen van bepaalde filters over uw afvoer, wellicht het snoeien van de grootste boosdoeners, enzovoort.

Definitief van verstopping in Maarssen af

Veel mensen zijn van mening dat het wat overdreven is om een loodgieter in te schakelen voor een verstopping in Maarssen. Bij een kleine verstopping is dit inderdaad het geval. Probleem is echter dat het lastig in te schatten is of u te maken heeft met een kleine of hardnekkig verstopping. Wanneer u dit niet zeker weet, schakelt u onze loodgieter in Maarssen in. Wij weten namelijk precies hoe wij verschillende soorten verstoppingen moeten verhelpen. Onze loodgieters adviseren u niet zelf aan de slag te gaan met het ontstoppen, want in dat geval kunt u de verstopping namelijk alleen nog maar verder de afvoer in duwen. Ontstoppen wordt op deze manier alleen maar lastiger.

Verstopping detecteren met rioolinspectie

Soms is het lastig om in kaart te brengen waar de verstopping precies zit. Zo gaan veel mensen er direct vanuit dat hun afvoer verstopt zit. Er kan echter ook een verstopping in de riolering zitten. U kunt dan de vloer open gaan breken, maar dit is niet verstandig. Wanneer u onze loodgieter in Maarssen inschakelt, hoeft er maar op één plek gebroken te worden. Wij hebben namelijk apparatuur tot onze beschikking waarmee wij rioolinspectie uit kunnen voeren. Op deze manier is precies vast te stellen waar de verstopping zit en kunnen wij deze definitief verwijderen.

Bel nu voor het oplossen van verstoppingen

verstopping Maarssen

Gericht op kwaliteit

24/7 bereikbaar voor nood

Loodgieterswerkzaamheden

Ervaren vakmannen

Call Now Button