Direct antwoord op uw vraag

Om u zo spoedig mogelijk te kunnen helpen, leest u hier alle veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag hier niet tussen? Geen probleem, u kunt uw vraag stellen door te bellen naar 0346-782564.

U kunt bij ons terecht voor al uw loodgietersproblemen. Hieronder ziet u alle diensten die wij verlenen:

  • Verstoppingen
  • CV onderhoud
  • Lekkages
  • Leidingwerk
  • 24/7 service
  • Loodgieterswerkzaamheden

Wij zijn actief in Maarssen en Breukelen.

U kunt gemakkelijk een afspraak met ons maken, door te bellen naar 0346-782564.

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. De schade wilt u natuurlijk beperken, daarom is het aan te raden dat u meteen tot actie over gaat. De eerste stap is het detecteren van het lek. Alhoewel u misschien als eerst op zoek gaat naar vochtplekken, is dit meestal niet waar de lekkage zich bevindt. Als u het lek gevonden heeft kunt een loodgieter laten komen om deze te verhelpen.

U kunt ervoor kiezen om zelf uw leidingen te verleggen. Als u dit gaat doen is het een goed idee om de hoofdkraan dicht te draaien en daarna te zorgen dat al het overige water uit de leidingen stroomt. Door dit te doen voorkomt u veel schade. Verder moet u bepalen of het verleggen van een leiding echt nodig is. Soms kunt u een leiding snijden en verbinden met een andere leiding voor hetzelfde effect.

Moderne cv ketels hebben vaak een schermpje waarop, in het geval van een storing, een code te zien is. Deze code vertelt u wat het probleem is, zodat dit opgelost kan worden. De codes staan uitgelegd in de handleiding, maar zijn vaak ook te vinden op het internet. Soms kunt u het probleem zelf oplossen, maar bij moeilijkere klussen kunt u altijd bellen naar EWS Loodgieters.

Om uw waterleidingen goed te beschermen tegen vorst is isolering heel erg belangrijk. Dit geldt voor zowel de ruimte waarin de leidingen zich bevinden als de leidingen zelf. Daarnaast zijn verwarmingskabels een goed idee. Om waterleidingen gemaakt van kunststof kunt u aluminium tape wikkelen.

Om de oorzaak van het probleem te vinden controleert u of er slechts een paar kranen geen warm water meer geven of dat dit voor alle kranen geldt. De oorzaak ligt in het geval van specifieke kranen die het niet meer doen bij de thermostatische kranen. Als er nergens meer water is kunnen er verschillende problemen met de cv-boiler zijn. Zo kan er een lekkage zijn, maar er kan ook een onderdeel kapot zijn of een onderbroken spanning.

Bij lekkages of problemen met de leidingen, denk aan bevroren leidingen of een kapotte leiding is het verstandig een beroep te doen op een loodgiet. Deze problemen kunnen zorgen voor veel schade en daarom is het belangrijk dat dit snel en vakkundig wordt opgelost. Ook voor andere loodgietersklussen kunt u gerust contact opnemen met een loodgieter wanneer dit u niet lukt.

24/7 bereikbaar

lekkage Maarssen

Gericht op kwaliteit

24/7 bereikbaar voor nood

Loodgieterswerkzaamheden

Ervaren vakmannen

Call Now Button