Schakel direct hulp in bij gaslekkage in Maarssen

Een gaslekkage is vele malen gevaarlijker dan een lekkende waterleiding, regenpijp of kraan. In het geval van een gaslekkage loopt u zelf namelijk ook gevaar. Wanneer u niet tijdig ingrijpt, is de kans op een explosie namelijk aanwezig. Veel mensen in Maarssen merken het niet direct op wanneer er sprake is van een lekkende gasleiding of -slang. Hier schuilt juist het grote gevaar in. Ruikt u een gaslucht in uw woning? Neem dan ook het zekere voor het onzekere en doe een beroep op onze loodgieter. Wij kunnen vaststellen of u inderdaad te maken heeft met een gaslekkage in Maarssen. Mocht dit het geval zijn, dan zorgen wij dat het lek snel gedicht wordt. Wanneer u te lang wacht met het verhelpen van het probleem, zet u uw eigen leven op het spel.

Zelf actie ondernemen

Om vast te stellen of u inderdaad te maken heeft met een gaslekkage in Maarssen, kunt u zelf ook een kleine test doen. Hiervoor hoeft u alleen maar wat afwasmiddel te gebruiken. Smeer het afwasmiddel op de gasleidingen. Begint het op een bepaalde plek te bubbelen? Dan is er inderdaad sprake van een gaslekkage. Ga in dat geval niet zelf aan uw leiding prutsen, want mogelijk maakt u het alleen maar erger. Neem dan ook zo snel mogelijk contact op met onze loodgieter om de gaslekkage in Maarssen te verhelpen. Moet u even wachten tot onze loodgieter ter plaatse is? Ontlucht de betreffende ruimte dan alvast. Hierdoor kan het gas naar buiten, waardoor de kans op een explosie al een stuk kleiner wordt.

Neem contact op met onze spoedservice

Aangezien de gevolgen bijzonder groot kunnen zijn, belt u bij een gaslekkage in Maarssen direct met onze spoedservice. Deze service is niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de avonden en in het weekend bereikbaar. U kunt dus 24/7 contact met ons opnemen. Zodra u ons meldt dat er sprake is van een gaslekkage in uw woning in Maarssen, sturen wij direct één van onze medewerkers naar u toe. Het probleem wordt in dat geval snel verholpen, waardoor u zich niet langer zorgen hoeft te maken over de gevolgen.

Bel nu voor het oplossen van gaslekkages

gaslekkage Maarssen

Gericht op kwaliteit

24/7 bereikbaar voor nood

Loodgieterswerkzaamheden

Ervaren vakmannen

Call Now Button