Gaat u uw badkamer verbouwen? Dan kunt u vast en zeker wel wat technische kennis gebruiken. Een loodgieter inschakelen is dan ook zeker verstandig. Veel mensen denken echter dat een loodgieter alleen kan helpen bij het installeren van nieuw sanitair. Dit is echter helemaal niet het geval. Een loodgieter kan namelijk ook oud sanitair verwijderen uit uw badkamer. Wilt u de werkzaamheden in uw badkamer uitbesteden? Schakel dan gewoon een loodgieter in om deze klus tot een goed einde te brengen.

Waarom oud sanitair laten verwijderen?

Oud sanitair uit uw badkamer laten verwijderen door een loodgieter is verstandig. Waarom? Omdat een loodgieter hier veel ervaring in heeft. Hij weet dan ook precies hoe hij oud sanitair moet verwijderen. Nu denkt u ongetwijfeld dat dit niet zo lastig is. Veel mensen kiezen er dan ook voor om dit zelf te doen. De kans op schade is in dat geval behoorlijk groot. Oud sanitair wordt met regelmaat op hardhandige wijze verwijderd. Mooi makkelijk, maar niet goed voor uw leidingwerk. De leidingen kunnen namelijk beschadigen. Wanneer u oud sanitair laat verwijderen door een loodgieter, hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Loodgieter inschakelen bij nieuw sanitair plaatsen

Heeft u uw oude sanitair reeds verwijderd? Dan kunt u beginnen met het plaatsen van nieuwe voorzieningen. Ook dit is niet bepaald makkelijk. Komt u er niet uit? Of lijkt het u gewoonweg niet verstandig om dit zelf te doen? Een loodgieter kan u ook in dat geval van dienst zijn. Hij weet namelijk precies hoe hij nieuw sanitair moet plaatsen. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat de warmwaterleiding niet op de koudwaterkraan wordt aangesloten en andersom. Een probleem dat wel vaak opduikt wanneer u nieuw sanitair zelf aansluit. Ook hoeft u niet bang te zijn voor een lekkage wanneer u sanitair laat installeren door een loodgieter.

Call Now Button