De loodgieter Maarssen biedt niet voor niks een 24/7 service aan. In meerdere situaties is het namelijk niet wenselijk om lang te wachten met het inschakelen van een loodgieter. Voor dit soort noodgevallen kan je de loodgieter daarom dag en nacht bereiken. Ook staat er altijd een spoedloodgieter paraat om meteen jouw kant op te komen en snel ter plaatse te zijn. In dit blogbericht geven we drie voorbeelden van gevallen waarin je niet te lang moet wachten met het inschakelen van een loodgieter.

Ernstige en gevaarlijke lekkages

De eerste situatie waarin je zeker niet te lang moet wachten om de loodgieter te contacteren is in het geval van ernstige en gevaarlijke lekkages. Een ernstige lekkage kan bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding zijn. Hierdoor is het noodzakelijk om de hoofdkraan dicht te draaien om schade te voorkomen en dit probleem wil je dan ook zo snel mogelijk opgelost zien. Een gevaarlijke lekkage is bijvoorbeeld een lekkende gasleiding. Ook in dit geval schakel je het beste zeer snel een loodgieter in.

Kapotte verwarming in de winter

Op koude winterdagen worden dakloze mensen door de politie gedwongen om naar een opvang te gaan. Extreme kou kan namelijk zeer gevaarlijk zijn. Hier denken de meeste mensen niet vaak over na, omdat we het in huis lekker warm kunnen maken door de verwarming een paar graadjes hoger te zetten. Totdat opeens de CV ketel het in de winter begeeft, dan moet de loodgieter snel langskomen want een nacht in de kou blijven zitten is geen optie.

Ongemak veroorzakende verstoppingen

Een verstopping hoeft niet direct een situatie te zijn waarbij een loodgieter met spoed ingeschakeld moet worden. Als de wc op de benedenverdieping verstopt zit en je hebt de optie om een andere wc te gebruiken, dan kan je best tot de volgende dag wachten voor een ontstoppingsdienst. Indien het echter de enige wc in de woning is of je hebt die avond net een verjaardagsfeestje, dan veroorzaakt de verstopping dermate veel ongemak dat het eisen van snelle actie wel gerechtvaardigd is.

Call Now Button