Het is sterk aan te raden om lekkages in huis met spoed te laten verhelpen. Onze spoedloodgieters staan 24/7 voor u klaar, om hier de helpende hand bij te bieden! Bij het met spoed oplossen van lekkages proberen we met speciale hulpmiddelen de bron van de lekkage te achterhalen. De apparatuur maakt dit veel makkelijker, dan wanneer de bron met het blote oog gevonden zou moeten worden. Denk aan een lekkage tussen uw muren! Voorheen was het noodzakelijk om de muur in zo’n geval open te breken. Tegenwoordig is dat vaak niet langer nodig. Wanneer we de bron gevonden hebben, zorgen we voor een passende oplossing.

Belang van het met spoed oplossen van lekkages

Er zijn verschillende redenen om lekkages in huis met spoed op te laten lossen. Denk aan het feit dat een lekkage voor een verzwakking van houten constructies kan zorgen. Het vocht trekt in het hout en zorgt vervolgens voor houtrot. Lang niet altijd kan dit houtrot worden hersteld, zonder de houten constructie (deels) te moeten vervangen.

Ook zorgen lekkages voor een onhygiënische schimmel- en zwamvorming op uw muren en plafonds. Dit is, net als bij houtrot, het gevolg van vocht wat in de muren is getrokken. Eerst zal het vocht uit de muren moeten trekken, alvorens aan het herstel van de schade begonnen kan worden. Zou niet lang genoeg wachten, dan is de schimmelvorming al snel weer zichtbaar.

Zelf een lekkage proberen op te lossen

U kunt altijd eerst zelf een lekkage proberen op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond uw kraan! Soms is het vervangen van een rubbertje in de kraan voldoende om de lekkage te verhelpen. Bij lekkages rond uw dakbedekking, een leiding tussen twee muren, enzovoorts, is dit logischerwijs aanzienlijk lastiger. Reden genoeg om hier hulp bij in te schakelen!

Call Now Button